(Dutch – NL – Ro) Zwangere Sabia: Ik wil mijn kinderen meenemen

 • jimmymello
 • November 21, 2015
 • sabia

  Alle ogen waren vrijdagavond gericht op de zwangere Sabia. De ex van Rafael van der Vaart maakte deel uit van het SBS-programma MindMasters Live en daar flaneerde ze in een strakke, zwarte jurk waarin haar bolle buik duidelijk zichtbaar was. Haar jonge kinderen waren niet aanwezig, maar die zijn binnenkort wellicht ook in de studio met hun moeder.

  ,,Het gaat goed met me. Ik voel me heel goed en met de zwangerschap gaat het ook goed”, zijn de enige woorden die Sabia over de geruchten rondom haar zwangerschap kwijt wil. En het is te zien. De voormalig gogo-danseres leek goed in haar vel te zitten in haar sexy outfit, waarin haar bolle buik duidelijk zichtbaar was. Nog nooit eerder zó zichtbaar, want hoewel ze voor het Duitse blad Gala heeft geposeerd, nam de toenmalige babybuik de vragen rondom haar zwangerschap niet weg. Ook haar veelbesproken optreden in het programma Thuis op Zondag was niet gelukzalig voor media, omdat ze haar buik verstopte achter een dikke wollen trui.Gewillig liet Sabia zich vrijdag meeslepen in de hectiek van de mentalistenshow en deed ze mee aan de verschillende, waaronder vuurgevaarlijke, acts. ,,Ik heb ervoor gekozen om mee te doen aan dit programma, omdat het nu juist níet over mijn privéleven gaat”, stelt Sabia. ,,Het is spannend, een beetje eng en ik heb nog nooit iets met magie gedaan. Het is anders dan anders.”

  Advies
  Voordat ze aan de show mee zou doen, heeft ze advies aan haar omgeving gevraagd. En die waren allemaal even enthousiast. ,,Mijn vriendinnen vonden het heel erg leuk dat ik hieraan mee ging doen. Ik heb mijn zwager ook meegenomen hiernaartoe, die het ook erg leuk vindt.” Of ze ook aan haar ex Rafael heeft verteld dat ze aan het programma mee zou doen, wil ze niet kwijt. ,,Ik wil het niet over privézaken hebben”, is haar stellige antwoord.

  Kinderen
  Ze is vanuit haar woonplaats Hamburg speciaal voor het programma naar Nederland gekomen. Zonder haar jongste kinderen Amaya en Daamin. ,,Die vinden het ook heel erg leuk dat ik dit programma doe, maar het is veel te laat voor mijn kinderen om mee te komen. Ze zijn pas vier en vijf jaar oud, maar ik zou het leuk vinden om ze een keertje te laten zien hoe het hier is. Misschien dat ze dan een half uurtje kunnen meekijken naar het programma en hier rond kunnen hangen. En dan naar bed”, zegt Sabia met een knipoog.

  Zaterdag gaat Sabia weer snel richting Duitsland waar ze zich zal herenigen met haar twee kleintjes.

  Source:http://www.ad.nl/ad/nl/1002/Show/article/detail/4191990/2015/11/21/Zwangere-Sabia-Ik-wil-mijn-kinderen-meenemen.dhtml